Vuokrattavat paljut ja saunat Turun alueella

Kaikkikalusto.JPG

Meiltä Paimiosta saat vuokrattavat paljut ja saunat edulliseen hintaan. Kuljetat ne kätevästi peräkärryssä minne tahansa - mökille, takapihalle tai juhlapaikalle. Kylpytynnyrit ja saunat vuokrataan yleensä Turun alueelle, n. 100 km säteelle, mutta saa niitä toki kuljettaa kauemmaskin! Erikseen sovittaessa voimme hoitaa myös kuljetuksen.

Laadukkaat kylpytynnyrit ja saunat edullisesti

Tutustu laadukkaisiin ja edullisiin kylpytynnyreihimme ja saunoihimme. Esimerkiksi palju+sauna-yhdistelmä koko viikonlopuksi maksaa vain 260 € - ja palautus on vasta maanantaina! Perillä kohteessa tarvitset vesipisteen, josta palju täytetään ja polttopuut saunan lämmitykseen. Sitten ei muuta kuin ota mukava asento paljun lämmössä, kylmä juoma käteen ja käännä katse ylös tähtiin.

Tutustu myös vuokraushinnastoon ja vuokrausehtoihin.

Vuokraa palju ja sauna Turkuun tai kauemmas!

Vuokraa omiin tarpeisiisi sopiva kylpytynnyri tai sauna+palju-yhdistelmä - päiväksi, viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa! Vuokrattavat paljut ja saunat noudetaan toimipaikastamme Paimiosta ja voit viedä ne Turun alueelle tai kauemmas omien tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin sovitaan vuokrauksesta tarkemmin!